Herr
Handbyggd dansk kvalitet

Bike by Gubi herrcyklar finns med 3 eller 7 växlar med fotbroms respektive 8 växlar med (V-bromsar) handbromsar. Alla modeller är utrustade med en läcker lädersadel och handtag från Brooks England. Det är även möjligt att köpa till utrustning så att din kommande Bike by Gubi passar just dina behov.

Egenskaper

En oöverträffad körupplevelse

Lädersadel och handtag

Alla Bike by Gubi-modeller är utrustade med en Brooks lädersadel och handtag som säkerställer hög komfort och ett exklusivt utseende.

Ramen

Chromolystål (CrMo)

Bike by Gubi-ramen är gjord av CrMo-stål, som är känt för sin stora styrka och hårdhet jämfört med standardstål. Det säkerställer en ram med otroligt lång hållbarhet och prestanda.

De små detaljerna

Handbyggd och unikt numrerad

Alla Bike by Gubi som rullar av bandet är handbyggda i Randers, Danmark. Cykeln är monterad från grunden och finjusterad in i minsta detalj, så du är garanterad en cykel av högsta kvalitet. Som pricken över i:et får varje Bike by Gubi ett emblem med ett helt unikt nummer.

Växelgrupp

Shimano Nexus

Shimano Nexus är invändiga växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Däck

Schwalbe Delta Cruiser

Schwalbe Delta Cruiser är ett mångsidigt och lättrullande däck som är utrustat med punkteringsskydd som kallas K-Guard. Samtidigt finns det reflexer längs med sidoväggen för ökad synlighet. Delta Cruiser är perfekt för pendling och touring, oavsett om det är sommar eller vinter.

Tillbehör

Våra rekommendationer

Gör upplevelsen med en Bike by Gubi ännu bättre med originaltillbehör som höjer både cykelns design och praktiska förmågor.

Se tillbehör

Med Bike by Gubi får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet