Bike by Gubi

Specifikationer

Material Cr-Moly stål
Framgaffel Cr-Moly stål 22,2 mm
Ramfãrg Mörkblå/Westminster Blue
Grafikfãrg Vit
Växel 7 inv. Shimano Nexus
Växlar 7
Frambroms V-broms
Bakbroms Fotbroms
Handtag Brooks Slender Grip läder honung
Sadel Brooks B17S läder i honey
Sadelstolpe Kalloy SP-359, 26,6x300 silver
Hjulstorlek 28in (700)
Däck Schwalbe Delta Cruiser K-Guard 37-622
Vikt 14,3kg
Ämnad för Classic
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Bike by Gubi är äkta designercyklar. Designern Gubi Olsen har skapat Bike by Gubi som visuellt lätta, enkla och stilrena stålcyklar. Klara färger samt handtag och sadlar i läder från Brooks framhäver det klassiska arvet i en Bike by Gubi. Varje exemplar är unikt numrerat och handbyggt i Randers, Danmark.

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

En oöverträffad körupplevelse

Lädersadel och handtag

Alla Bike by Gubi-modeller är utrustade med en Brooks lädersadel och handtag som säkerställer hög komfort och ett exklusivt utseende.

Ramen

Chromolystål (CrMo)

Bike by Gubi-ramen är gjord av CrMo-stål, som är känt för sin stora styrka och hårdhet jämfört med standardstål. Det säkerställer en ram med otroligt lång hållbarhet och prestanda.

De små detaljerna

Handbyggd och unikt numrerad

Alla Bike by Gubi som rullar av bandet är handbyggda i Randers, Danmark. Cykeln är monterad från grunden och finjusterad in i minsta detalj, så du är garanterad en cykel av högsta kvalitet. Som pricken över i:et får varje Bike by Gubi ett emblem med ett helt unikt nummer.

Växelgrupp

Shimano Nexus

Shimano Nexus är invändiga växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Däck

Schwalbe Delta Cruiser

Schwalbe Delta Cruiser är ett mångsidigt och lättrullande däck som är utrustat med punkteringsskydd som kallas K-Guard. Samtidigt finns det reflexer längs med sidoväggen för ökad synlighet. Delta Cruiser är perfekt för pendling och touring, oavsett om det är sommar eller vinter.

Med Bike by Gubi får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet